Lylight Elektrisch Co. Beperkt

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Lylight Electric Co,.Limited

Ik ben online Chatten Nu

Lylight Electric Co,.Limited

1 2
Lylight Electric Co,.Limited Lylight Electric Co,.Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%

Elektrisch Beperkt Co. van Ningbolylight. is één van de belangrijke specialistenfabrikanten van optische die systeem en componenteneenheid, in Ningbo-Stad, Zhejiang-Provincie worden gevestigd van China. Ons hoogst gekwalificeerd en ervaren aantal arbeidskrachten laat ons toe om naar maat gemaakte oplossingen economisch aan te bieden

 

Sinds onze onderneming, hebben wij hoge reputatie met het harde werk van onze deskundige ingenieurs, onderzoekers en technici bereikt. Onze sterke bijgewerkte technische deskundigheid maakt ons intensief van de behoefte van elke klant, zij het in productprestaties of snelle levering bewust.

 

Wij werken hard om onze klanten van een brede waaier van kwaliteits optische producten en oplossingen aan hun weergave, verlichtings en de microscopiebehoeften aan concurrerende prijzen te voorzien.

 

Ningbo Lylight ontwerpt, integreert, en verdeelt stereomicroscopen, Autonadrukhd microscopen, digitale USB-microscopen, 3D rotatiemicroscoopsystemen, 3D inspectie en hoge precisie XYZ cmm van het soldeerseldeeg visie metend systemen. Onze opdracht moet de recentste visietechnologie van beste waarde aan klanten in medisch apparaat, elektronische PCB, halfgeleider, en de onderzoekindustrieën voorzien. Met meer dan 10 jaar in microscoop en de videozaken van de inspectiemeting, worden wij ertoe aangezet om de beste leverancier van de visieoplossing te zijn en welkom te heten om uw unieke toepassingen te bespreken.

 

Producten: geleid ringslicht voor microscoopverlichting, microscooptoebehoren en microscoopvervangstukken

 

 

 

Lylight Electric Co,.Limited

Contactgegevens
Lylight Electric Co,.Limited

Contactpersoon: Mr. James Hong

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)